Terug

Au Bord de la Source

Soy

Aan de rand van het dorp Soy, vindt u ons huis met gastenkamers 'Au Bord de la Source'. Het huis kijkt uit over de weilanden en velden van de vallei van de Aisne.Het huis dateert uit de vorige eeuw en was eigendom van de gemeentesecretaris van Durbuy. We kochten het in 2008. Het is gemaakt van dikke stenen muren. Tijdens de renovatie hebben we zoveel mogelijk materialen en meubels gerecupereerd. Op deze manier konden we de ziel van het oorspronkelijke gebouw behouden. Het huis is van alle moderne gemakken voorzien en toch heeft het een romantische landelijke stijl die rust en gastvrijheid uitstraalt.

De romantische kamer Marie-Antoinette is gelegen op de tweede verdieping van ons huis. Ze bestaat uit 3 delen. Uiteraard een slaapgedeelte met een dubbele boxspring, een klein salon met televisie en zetelbed dat gebruikt kan worden voor een derde persoon en een badkamer. Kleerkast, minibar, lavabo, inloopdouce en afgescheiden wc zijn aanwezig. Het meubilair werd gemaakt van oude materialen en geverfd in wit en gepareld grijs. Het geeft een chique sfeer.De suite-kamer Louis-Philippe is gelegen op de eerste verdieping van het huis. Ze bestaat ook uit 3 delen. Uiteraard een grote slaapkamer met een dubbele boxspring, garderobe en minibar. Een afgescheiden salon met televisie en zetelbed dat gebruikt kan worden voor twee personen. Daarnaast is er een grote badkamer met lavabo inloopdouche en wc.De decoratie van deze kamer geeft een typische Ardense sfeer weer, vooral de jacht en de natuur.

Beperkingen :

Huisdieren niet toegelaten

Home :

Onthaal in het Frans, Onthaal in het Nederlands, Onthaal in het Engels, Onthaal in het Duits

Activiteiten en vrije tijd :

Soy is gelegen in de provincie Luxemburg, tussen Durbuy en La Roche-en-Ardenne aan de ene zijde en Hotton en Erezée aan de andere kant. Het is een mooie regio met een mooie mengeling van natuur, cultuur en talrijke recreatieve mogelijkheden. Er zijn verschillende wandelingen en fietsroutes, de grotten van Hotton, de chocolatier Defroidmont, de kaasmakerij Les Tourelles, de brasserie Fantôme, talrijke restaurants in Hotton, Durbuy en Erezée, kasteel van Modave, kasteel van Radadesh, museau, Riveo, kayaks,...

Voorzieningen :

Televisie, Parking, Internet, Tuinmeubels, Speeltuin, Open haard, Wifi, Omheinde tuin, Buitenspelen, Terras, Tuin, Binnenspelen, BBQ

Capaciteit :

  • 4 Maximum aantal pers.
  • 2 Minimum aantal pers.
  • 2 Aantal kamers

Cirkwi

CHLX9916

Insolite

La roulotte d'Annabelle

Wallonie Insolite
Gites de Wallonie
Vissport Thema

Contact

rue Préal, N°20
6997 - Soy
Tel : +32(0)478 67 14 53
Slapen in een woonwagen, origineel toch? Dat is wat de eigenaars van Au Bord de la Source voorstellen. Ontspanning verzekerd! Annabelle is een gerestaureerde woonwagen van de jaren ’40 die in gebruik was van een familie foorkramers. De woonwagen werd aangepast aan het hedendaags comfort zodat je er een zeer romantische nacht kan doorbrengen. Oude elementen zoals de schuifdeur werden behouden zodat je in een feeëriek decor terechtkomt.
Andere woning :Roulotte
Aparte ingang

Home

Onthaal in het Frans, Onthaal in het Nederlands, Onthaal in het Engels, Onthaal in het Duits

Capaciteit

Aantal kamers :1
Minimum aantal pers. :2
Maximum aantal pers. :3
Aantal 1p. bedden :1
Aantal 2p. bedden :1

Voorzieningen

Terras
Zitkamer
Parking
Tuinmeubels
Binnenspelen
Buitenspelen
Keuken
Eetkamer
Wifi
BBQ
Aantal badkamers :1
Aantal wc's :1
Aantal douches :1
Pelletkachel
Televisie
DVD/blue ray
Kabeltv
Magnetron
Koelkast
zetel omvormbaar tot bed voor een derde persoon

Beperkingen

Huisdieren niet toegelaten

CIRKWI

Formulier bevestigt op :2020

Service

Voorzieningen

Bike-wash benodigdheden
Toegang tot een washok
Reparatieset
EHBO-set
Overdekte en bewaakte fietsenstalling

Diensten

Toeristische informatie
Fietsnetwerk op minder dan 5 km afstand
Kaart met fietsroutes en Ravels
Info andere
Info fietsverhuur en -reparatie
Ochtendvertrek mogelijk
Verblijf van één nacht mogelijk
Gezond, evenwichtig ontbijt vol vitamines
Drinkwater bevoorrading
moteur de recherche Caravelis - informations touristiques SITA