Terug

La Nouchettière

Hives

Dit natuurhuisje bevindt zich in het kleine dorpje Hives, middenin de Ardennen, op 5 km van het centrum van La Roche-en-Ardenne.

Activiteiten en bezienswaardigheden in de regio: La Roche-en-Ardenne, bekend als "de parel van de Ardennen", ligt middenin het natuurpark "Les Deux Ourthes". -bezoek het feodale kasteel uit de 12e eeuw. In de zomer waart er 's avonds de geest van Berthe de kasteelvrouw rond-het museum over De Slag om de Ardennen bezit een collectie unieke en opmerkelijke stukken uit de oorlog van 1940-45. - in het dierenpark kan je kennismaken met dieren uit het bos en de boerderij. - in de verkeersvrije straat is het gezellig kuieren langs de winkeltjes en kan je proeven van lokale heerlijkheden in de talrijke tavernes en restaurants : charcuterie uit de Ardennen - kaas uit de streek - pâtés d'Ardenne -forellen uit de Ourthe -streekbieren. Streekmarkt elke zondagmorgen in juli en augustus.

Deelwoning

Beperkingen :

Huisdieren niet toegelaten

Home :

Onthaal in het Frans

Activiteiten en vrije tijd :

Gezondheidsparcours - trampline - kajak - TB - paintball - raft - pedalos - bewegwijzerde wandelingen

Voorzieningen :

Omheinde tuin, Afwasmachine, Tuinmeubels, Terras, Tuin, Magnetron, Droogtrommel, 1 Aantal haardrogers, Parking, BBQ, Keukenhoek, Televisie, Internet, 1 Aantal badkamers, Wasmachine, Garage fiets/motor, Buitenspelen, Wifi, Binnenspelen

Broodrooster - raclette - gourmet - fondue - Mixer - waterkoker - ijsblokjesmachine

Taksen :

  • Kosten gas
  • Kosten elektriciteit
  • Schoonmaak inbegrepen
  • Alle kosten inbegrepen
  • Kosten water

Capaciteit :

  • 2 Maximum aantal pers.
  • 1 Aantal kamers

Cirkwi

GRLX8577

moteur de recherche Caravelis - informations touristiques SITA