Terug

Gîte de la Girondaine (1)

Chéoux

2 gîtes te huur sauna / jacuzzi. Ook honden zijn welkom!

Onze authentieke gîtes liggen in Chéoux, een typisch Ardens dorpje in de streek van La Roche-en-Ardenne en Durbuy.Onze grootste gite voor 14 personen heeft een Hotspring Jacuzzi.Onze kleine gîte is geschikt voor max. 9 personen en heeft een eigen buitensauna. Onze 9-persoons gîte is uit te breiden met een verdieping en is te huur als 13-persoons gîte.Onze twee gîtes zijn ook apart te huur.Ze kunnen ook gecombineerd worden voor een grotere groep van max. 27 personen (twee gîtes te reserveren).Onze gîtes zijn ideaal voor gezinnen met kinderen. Wij bieden u een grote tuin, petanque, Vikinghut, speelgoed, gezelschapsspelletjes, dvd's en gratis internet.Ook honden zijn welkom.

Fermette

Beperkingen :

Huisdieren toegelaten mits toestemming

Home :

Onthaal in het Frans, Onthaal in het Nederlands, Onthaal in het Engels

Activiteiten en vrije tijd :

Ontspannen in de jacuzzi (3 zitplaatsen en 2 ligplaatsen) Voor de sportievelingen: wandel-, fiets- en mountainbikeroutes, paardrijden, kajakken, vissen, geocaching... Kaarten met wandel- en mountainbikeroutes zijn beschikbaar.

Voorzieningen :

Droogtrommel, Televisie, Parking, Gemeenschappelijke wc, BBQ, Binnenspelen, 4 Aantal badkamers, Keukenhoek, Afwasmachine, Tuinmeubels, Buitenspelen, Terras, Jacuzzi, Magnetron, Open haard, Wasmachine, Internet, Wifi, 3 Aantal haardrogers, Tuin, Gemeenschappelijke badkamer

Bergruimte voor mountainbikes, Vikinghut

Taksen :

  • Kosten hout
  • Kosten water
  • Kosten elektriciteit

Capaciteit :

  • 14 Maximum aantal pers.
  • 14 Minimum aantal pers.
  • 4 Aantal kamers

Cirkwi

GRLX3273

moteur de recherche Caravelis - informations touristiques SITA