Terug

Vakantiecentrum CIRAC vzw

Marcourt

Kom kennismaken met ons en ons centrum !Wij zoeken samen de formule die het best bij u past en stellen zo een offerte op!2 mogelijkheden:-> zelfvoorzienend (u kookt zelf) in de Villa, in Les Pins, in de Refuge (max. 42p.)of-> volpension (wij bereiden en serveren maaltijden in ons restaurant) in de Villa, Les Pins, Les Charmilles (max.120p.)

In het hart van het Ardense dorpje Marcourt, in de vallei van de Ourthe, ontvangt het Ontmoetings- en Verblijfcentrum CIRAC u in een prachtig park van 6 hectare dat doorkruist wordt door de Ruisseau des Quartes, een zijriviertje van de Ourthe. De speeltuin, het sportterrein, de educatieve vijver, het zintuigenpad, de "hangende tuin" (boomgaard en moestuin), de visvijver die toegankelijk is voor mensen met een handicap, de ponyweide, evenals de grote diversiteit aan bomen in het park bieden een breed scala aan mogelijke activiteiten binnen het centrum. De activiteiten buiten het centrum - maar altijd in de directe omgeving - zijn ook talrijk: wandelingen in het bos en op de Ravel langs de Ourthe, roofvogelshow, activiteiten rond de rivier in het RIVEO-centrum, bezoek aan het arboretum van Rendeux en de grotten van Hotton, enz.Bent u op zoek naar een centrum voor bosklassen, een jeugdkamp of gewoon een familiereünie? Werkt u aan een sociaal, artistiek, of sportief project en zoekt u een geschikte locatie?Neem contact met ons op! Het CIRAC-team zal graag met u samenwerken en u helpen uw project te realiseren.

Beperkingen :

Aangepaste WC voor personen met beperkte mobiliteit , Restaurant toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit , Huisdieren toegelaten mits toestemming

Home :

Onthaal in het Frans, Onthaal in het Nederlands, Onthaal in het Engels

Opening:

Het hele jaar

Activiteiten en vrije tijd :

Activiteiten en offerte op aanvraag.

Voorzieningen :

Speeltuin, Parking, Wifi in de kamers, Wifi, Busparking, Terras, Tuin, Restaurant

Bedden met kussens (lakens: 5,20 € per paar) - TV - video en bibliotheek.

Capaciteit :

  • 115 Aantal personen
  • 2 Aantal eetzalen
  • 40 Aantal kamers
  • 1 Bungalow(s) te huur

Activiteit voor groepen

Capaciteit

Aantal kamers :40
Totale capaciteit aan overnachtingsplaatsen :120

CIRKWI

Formulier bevestigt op :2022

Bijkomende Informatie

Tarieven 2022

moteur de recherche Caravelis - informations touristiques SITA