Terug

Les Oiseaux de Passage

Harre

Les oiseaux de passage is een comfortabel gastenverblijf met drie behaaglijke kamers. De voorgevel van het huis past in het typische karakter van het dorpje Harre en de achterkant ligt aan het bos. De plek is een ideaal uitgangspunt om de charme van de Ardennen te ontdekken! Het gastenverblijf beschikt over een eigen bezoekersingang, een gezellige salon waar je bij terugkomst van je wandeling heerlijk kunt vertoeven, en een eetzaal om de ervaringen van de dag te kunnen delen...Voor de rust van onze gasten hebben we bij de renovatie extra aandacht besteed aan de geluidsdichtheid van de kamers.

"Les oiseaux de passage" is een gastenverblijf met drie behaaglijke kamers. Het ontbijt wordt in de eetzaal geserveerd en we leggen het accent op verse, huisgemaakte of regionale producten.Tevens bieden we op zaterdag een "table d'hôte" zodat je een warme maaltijd bij ons kunt nuttigen (reserveren verplicht). We willen je graag eenvoudige, smaakvolle gerechten laten proeven, van de streek of van elders. Aperitief, maaltijd van 3-gangen + 1 fles / 2 pers. : 30 € per persoon.

Beperkingen :

Huisdieren niet toegelaten

Home :

Onthaal in het Frans, Onthaal in het Nederlands, Onthaal in het Engels

Activiteiten en vrije tijd :

Wat te doen in de omgeving:

- Voor natuurliefhebbers: hertenbronstexcursies, vogelobservaties, bosbessen- of paddenstoelen plukken in het seizoen... Wandeltochten in het bos, bewegwijzerd of niet. Het park Chlorophylle. De grotten van Remouchamps of van Hotton. De Ourthe, de Lienne of de Aisne met visplaatsen.

- Voor de sportievelingen: Alpiene skiën of langlaufen (pistes op 10 min.: www.ski-baraque.be), sleeën en sneeuwschoenwandelingen. MTB-routes (schoonmaken en stallen van de fietsen is mogelijk). Avonturenparcours (in verschillende parken in de regio). Vlucht met heteluchtballon levisa.be/fermedelamontgolfière). Het Labyrint van Barvaux.

- Voor de nieuwsgierigen: Durbuy, het kleinste stadje ter wereld. Stavelot, Spa-Francorchamps. La Roche, parel van de Ardennen. De Megalieten van Wéris (+ museum). Het museum van de Slag om de Ardennen. De chocolaterie Defroidmont en zijn chocolademuseum. De brouwerij van Achouffe. Het bosbessenfeest in Vielsalm (juli). Informatie bij het Syndicat d’initiative van Manhay.

Voorzieningen :

Binnenspelen, Garage fiets/motor, Tuinmeubels, Televisie, Wifi, Terras, Tuin, Internet, Parking

Koffie- en theemachines op de kamers.

Capaciteit :

  • 8 Maximum aantal pers.
  • 2 Minimum aantal pers.
  • 3 Aantal kamers

Cirkwi

CHLX8168

Kamer

Les oiseaux de passage-la canopée

Capaciteit

Aantal 2p. bedden :2

Voorzieningen

Wc
Douche
Wifi in de kamers
Kamer met televisie
Kamer met haardroger

CIRKWI

CGT Code :CHLX8170
Formulier bevestigt op :2017
Identifiant Pivot :CHB-01-030M-00AM

Les oiseaux de passage-le potager

Capaciteit

Aantal 2p. bedden :1

Voorzieningen

Wc
Douche
Wifi in de kamers
Kamer met televisie
Kamer met haardroger

CIRKWI

CGT Code :CHLX8169
Formulier bevestigt op :2017
Identifiant Pivot :CHB-01-030M-007C

Les oiseaux de passage-la forêt

Capaciteit

Aantal 2p. bedden :1

Voorzieningen

Wc
Wifi in de kamers
Kamer met televisie
Kamer met haardroger
Bad

CIRKWI

CGT Code :CHLX8168
Formulier bevestigt op :2017
Identifiant Pivot :CHB-01-030M-003L
moteur de recherche Caravelis - informations touristiques SITA