Chocolademaker "Cyril Chocolat"

Samrée
Chocolademakerij, fabricage van pralines, nougat, marsepein, gepersonaliseerde chocoladerepen, individueel bezoek (museum) en demonstraties in Nl, Eng, Fr, Dui.
Beperkingen :
Toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Home :
Onthaal in het Frans, Onthaal in het Nederlands
Opening:
Open op di, woe, do, vr en za van 12u30 tot 17u30 Gesloten op ma en zo
Diensten :
Rondleiding op afspraak, Verkoop ter plaatse, Videobezoek, Vrij bezoek
Capaciteit :
- 15 Groep min. pers.
Productie
Chocola, marsepein

(© :FTLB) cyril chocolat samrée (2).jpg
CIRKWI
Formulier bevestigt op :2018
Honing

(© :MTHLR) honey-386714_640.jpg
Honing van allerlei bloemsoorten, lindehoning en acaciahoning.
CIRKWI
Formulier bevestigt op :2018
Nougat

(© :FTLB) 1.jpg
Zachte nougat met amandelen en nougat omgeven met pure, melk- of witte chocolade.
CIRKWI
Formulier bevestigt op :2018
Confiture

(© :FTLB) confiture.jpg
Grote verscheidenheid aan smaken, van de gangbare tot meer originele (peer-kaneel, aardbei-citroen-peper, pompoen-rabarber, paardenbloem, lavendel, rozen en klaprozen).
CIRKWI
Formulier bevestigt op :2018
Mosterd

(© :FTLB) moutarde artisanale.jpg
Pikante mosterd, met nootjes, met frambozen, à la Chouffe en met honing-cognac.
CIRKWI
Formulier bevestigt op :2018