Terug

Chocolademaker "Cyril Chocolat"

Samrée

Chocolademakerij, fabricage van pralines, nougat, marsepein, gepersonaliseerde chocoladerepen, individueel bezoek (museum) en demonstraties in Nl, Eng, Fr, Dui.

Beperkingen :

Toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit

Home :

Onthaal in het Frans, Onthaal in het Nederlands

Opening:

Open op di, woe, do, vr en za van 12u30 tot 17u30 Gesloten op ma en zo

Diensten :

Rondleiding op afspraak, Verkoop ter plaatse, Videobezoek, Vrij bezoek

Capaciteit :

  • 15 Groep min. pers.

Productie

Chocola, marsepein

CIRKWI

Formulier bevestigt op :2018

Honing

Honing van allerlei bloemsoorten, lindehoning en acaciahoning.

CIRKWI

Formulier bevestigt op :2018

Nougat

Zachte nougat met amandelen en nougat omgeven met pure, melk- of witte chocolade.

CIRKWI

Formulier bevestigt op :2018

Confiture

Grote verscheidenheid aan smaken, van de gangbare tot meer originele (peer-kaneel, aardbei-citroen-peper, pompoen-rabarber, paardenbloem, lavendel, rozen en klaprozen).

CIRKWI

Formulier bevestigt op :2018

Mosterd

Pikante mosterd, met nootjes, met frambozen, à la Chouffe en met honing-cognac.

CIRKWI

Formulier bevestigt op :2018
moteur de recherche Caravelis - informations touristiques SITA