Terug

brouwerij "Comte Hener"

Mabompré

De brouwerij "Comte Hener" startte zijn activiteit in 2019 en brouwt zijn eerste bier "la Tendue" op artisanale wijze. Van het vergruisen, over het brouwen en de etiketering, alles gebeurt ter plaatse en manueel. Het resultaat van deze passie is een uitstekend en evenwichtig bier !

Na verschillende maanden van overpeinzing, hard labeur, testen en verbetenheid, komt de droom eindelijk uit. De rijkelijke ervaring van 15jaar als Chouffe brouwer en de wilskracht om deze passie terug op te nemen, wordt de kookketel weer aangestoken... Dit eerste bier "La Tendue" is een goudblond bier type "Saison", hergist op fles met 7.5% alcohol. Fris en dorstlessend zal zij u weten te bekoren !

Diensten :

Verkoop ter plaatse

Productie

Blond bier 'La Tendue'

Eerste bier voor deze nieuwe brouwerij opgericht in 2019. "La Tendue" is een type "Saison"bier, werkt meer op de gisten dan op de hops. Het betreft een goudblond bier, hergist op fles met 7.5% alcoholgehalte. Het bier is fris en dorstlessend en streelt je smaakpapillen. Verkrijgbaar in flessen van 50cl, is dit de ideale fles om onder vrienden of met familie te genieten.
moteur de recherche Caravelis - informations touristiques SITA