Terug

Dine & Lounge Vayamundo Houffalize

Houffalize

Gelegen op 1 km van het centrum van Houffalize, biedt Vayamundo Houffalize u een fijne en gezellige plek aan om te genieten van een drankje en een hapje.Heeft u grote honger of een beetje trek? Een snack, een gezonde salade of een suggestei van de chef worden u aangeboden. 's Middags is het ideale moment voor ijsliefhebbers!

Ol Fosse d'Outh ligt op amper 1 km van het centrum van Houffalize, middenin de bossen. Het complex werd ingehuldigd door eerste minister Léo Tindemans in maart 1978. Het domein was toen eigendom van de Christelijke mutualiteiten (CSC).De directie werd toevertrouwd aan Robert Pepels uit Brussel. Hij beheerde 300 hotelkamers en een zestigtal personeelsleden. Het hotel telt elk jaar ongeveer 45.000 overnachtingen en het cliënteel is 85% Nederlandstalig. "Ol Fosse d’Outh" is een hotelcomplex van 3 sterren. Het werd speciaal bedacht voor families en het biedt de gasten een grote bar, een terras, twee restaurants en balneotherapie. Het vroegere zwembad werd volledig hernieuwd en biedt heden twee zwembaden waarvan één verwarmd, een glijbaan, douches, massages, jacuzzi enz. De gasten kunnen ook gebruik maken van de fitnesszaal in deze "life health" tempel, uniek in de provincie Luxemburg.(bron: JP Monhonval)In 2014 kreeg Ol Fosse d'Outh de naam Vayamundo en zijn er verbouwingen uitgevoerd die nog doorlopen in 2015.

Beperkingen :

Restaurant toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit

Home :

Kaart in het Nederlands, Kaart in het Frans

Opening:

Op ma, di, woe, do en zo van 12u tot 14u en van 18u tot 20u en op vr en za van 12u tot 14u en van 18u tot 21u

Soort keuken :

Franse keuken, IJssalon, Eetcafé, Belgische keuken

Voorzieningen :

Speeltuin, Wifi, Kinderstoel, Parking, Lift, Tuin, Kinderspeelhoek

Diensten :

Kindermenu, Verhuur (feest)zaal

Betalingswijze :

  • Bancontact
  • MasterCard
  • Visa
  • American Express

Capaciteit :

  • 100 Aantal zitplaatsen in zaal 4

Cirkwi

RST-01-0428-08LG

Activiteit voor groepen

Vayamundo Houffalize

Gelegen op 1 km van het centrum van Houffalize, biedt Vayamundo Houffalize u een fijne en gezellige plek aan om te genieten van een drankje en een hapje.Grote honger of een beetje trek ...? Een snack, een gezonde salade of een suggestie van de chef worden u aangeboden. Groepen zijn van harte welkom voor een maaltijd in één van de mooie, ruime zalen of in de brasserie. Verschillende formules zijn mogelijk volgens wens en budget.

Capaciteit

Groep min. pers. :20
Groep max. pers. :700
Aantal zitplaatsen voor groep in restaurant :500
Aantal zitplaatsen voor groep op terras :30
Aantal zitplaatsen voor groep in brasserie :100

Diensten

Speciaal groepsmenu
moteur de recherche Caravelis - informations touristiques SITA