Terug

"Cyril Chocolat"

Samrée

Ontdek de geheimen van het maken van ambachtelijke chocolade.

In het kleine dorpje Samrée, op de hoogtes van La Roche-en-Ardenne, verwelkomen Yves LEMAIRE, ambachtelijke chocolademaker sinds 1993, en zijn echtgenote je in een klein gastronomisch paradijsje.

Ontdek de geheimen van de ambachtelijke chocolademakerij. Pralines, chocopasta's, paaseieren... een plezier voor het oog en de smaakpapillen. Een leuk extraatje zijn de persoonlijke verpakkingen van repen met je eigen foto of tekst. En natuurlijk worden je doop- en communiechocolade, personeelscadeautjes of eindejaarslekkenrijen met veel zorg bereid. Cyril Chocolat heeft tevens een winkel en organiseert demonstraties en proeverijen. In zijn chocolademuseum leer je wat meer over dit goddelijke product. Kom het zelf ontdekken en laat je verleiden door de wervelwind van smaken!

Ontdekkingscentrum :

Samrée

Voorzieningen :

Busparking

Activiteit voor individuele personen

Ontdekkingsbezoek van Cyril Chocolat

Ontdek de geheimen van het maken van chocolade, de oorsprong ervan en de verschillende oude voorwerpen uit de geschiedenis van de chocolade tijdens een film. Na de film volgt een uitleg, een degustatie en bezoek aan het museum. Talen van het bezoek:- De film wordt uitgezonden in het Frans en het Nederlands.- De uitleg wordt gegeven door de patron of een lid van zijn team in het Frans, Nederlands, Duits en Engels.
Duur van de activiteit :45 minMin

Diensten

Rondleiding FR
Rondleiding NL
Rondleiding EN
Rondleiding DE
Informatiebord in het Frans
Informatiebord in het Nederlands
Informatiebord in het Engels
Informatiebord in het Duits

Openingsuren

Passiebezoek aan Cyril Chocolat

Ontdek de oorsprong van chocolade, maar ook de technieken om pralines, beeldjes en andere specialiteiten van het huis te maken. Je woont een demonstratie van de maître-chocolatier bij met uiteraard ook een proeverij. Een film geeft nog bijkomende uitleg.Toegang tot het museum is inbegrepen in de prijs en maakt het bezoek volledig!
Duur van de activiteit :60Min

Diensten

Rondleiding FR
Rondleiding NL
Rondleiding EN
Rondleiding DE

Openingsuren

Op za

Activiteit voor groepen

Rondleiding in de chocolaterie

Ontdek de geheimen van het chocolademaken op ambachtelijke wijze. Yves Lemaire, chocolatier sinds 1993, geeft een kleine demonstratie en laat u proeven van verschillende chocoladelekkernijen. Vervolgens heeft u vrije tijd om het kleine museum te bezoeken, dat erkend werd als toeristische attractie met 2 zonnen.
Ambachtelijke chocolademaker Yves Lemaire deelt met u zijn passie voor chocolade. Yves is chocolatier sinds 1993, en heeft zijn atelier in Samrée, op de hoogtes van La Roche-en-Ardenne. Een kleine film en bezoekdemonstratie "Van cacaoboon tot praline" met proeverij van diverse soorten.Vervolgens heeft u vrije tijd om het kleine museum te bezoeken, erkend als toeristische attractie met 2 zonnen in 2014. Duur van het bezoek: 1u30.
Duur van de activiteit : 90Min

Home

Onthaal in het Frans, Onthaal in het Nederlands, Onthaal in het Engels, Onthaal in het Duits

Capaciteit

Groep min. pers. :15
Groep max. pers. :65

Diensten

Rondleiding op afspraak
Rondleiding FR
Rondleiding NL
Rondleiding EN
Rondleiding DE

CIRKWI

Formulier bevestigt op :2017

Openingsuren

moteur de recherche Caravelis - informations touristiques SITA