Terug

Toeristische Tramway van de Aisne (TTA)

Erezée

Neem je kinderen mee voor een tochtje door het hart van de Ardense natuur! Beleef de tramway op de manier zoals je grootouders het vroeger ook beleefden.

Een nostalgisch gevoel bekruipt de passagier die aan boord gaat voor een reis in een ander tijdperk. Op weg voor een traject door inspirerende en fascinerende landschappen! De "Tramway Touristique de l’Aisne" benut een stuk van de authentieke Ardense buurttramlijn (de vroegere secundaire spoorlijn). De tram vertrekt aan het station, dat voorzien is van alle moderne comfort, een cafetaria, een klein museum en enkele authentieke trams van soms meer dan een eeuw oud. Hij voert je door stukjes ongerepte natuur waarop de tijd geen vat lijkt te hebben. De tram spoort voor een groot deel langs de Aisne en laat je de typische Ardense fauna en flora ontdekken.

Ontdekkingscentrum :

Erezée

Activiteit voor individuele personen

Aan boord van de Toeristische Tramway van de Aisne (TTA)

vanaf 9.00 €

Duur van de activiteit :60Min

Openingsuren

Bijkomende Informatie

Dagen dat de tram rijdt: zie websiteDuur van het traject (heen en terug): van 1u tot 2u

Tarieven 2019

Per persoon : de 9.00 à 18.00€
Prijs per kind : jusque 10.00€

Tarieven 2020

Speciaal aanbod

Korting met de Kortingspas 2019-2020

Op vertoon van je kortingspas 2019-2020 geniet je van de volgende kortingen: toegang voor volwassenen aan de prijs van 9 tot 15€ (in plaats van 12 tot 18€) en toegang voor kinderen aan de prijs van 7 tot 10€. Om te weten hoe je deze kaart kunt gebruiken en kunt genieten van diverse kortingen bij 60 attracties vanaf de maand april 2019, kijk je op de volgende pagina: "Kortingsactie"

Agenda van de plaats

Het treintje van de Kerstman

Contact

Tel : +32(0)475 68 05 69
De elfjes van het sprookjesbos zijn verheugd omdat de Kerstman bij hun op bezoek komt.
Geschenken, snoep en andere verrassingen voor klein en groot!Treinreis: rondreis Erezée-Forge +/- 2 uur. Op het programma: vintage tram, verhalen en legendes, cadeaus voor de kleintjes, mini-verkleedwedstrijd voor kinderen, warme chocolademelk en wijn. Kleed je warm aan en vergeet je laarzen en zaklamp niet.

Ticket: € 12 / volw.assene - € 8 / kind (3-12 jaar - drankje en snoep inbegrepen.Vertrek: Parking TTA (Tramway Touristique de l’Aisne)

Data & uur

Op 22 dec op zo om 16u30 en om 19u en op 23 dec op ma om 17u.

Activiteit voor groepen

Ritje met de tram en bezoek aan het museum

De Toeristische Tramway van de Aisne (TTA) van Erezee neemt u mee op ontdekkingsreis door de vallei van de Aisne op de wijze waarop onze overgrootouders reisden. Het spoor loopt over de authentieke Ardense buurtspoorlijn die voor een groot deel de Aisne rivier volgt. Nieuwe restauratiewagen. Een bezoek (vrij) aan het museum vervolledigt het ritje met de tram.
Duur van de activiteit :50Min

Capaciteit

Groep min. pers. :20
Groep max. pers. :80

CIRKWI

Formulier bevestigt op :2017

Rondleiding in het museum

Andere mogelijkheid: vrij bezoek gratis.
Duur van de activiteit :+/-60 Min

Capaciteit

Groep max. pers. :60

Diensten

Rondleiding op afspraak
Rondleiding FR
Rondleiding NL

CIRKWI

Formulier bevestigt op :2017

Home

Onthaal in het Frans
moteur de recherche Caravelis - informations touristiques SITA