Terug

Park Chlorophylle en speeltuin

Dochamps

Chlorophylle, één en al natuur!

Verbazend en uniek. Een originele kennismaking met het bos en alle facetten van de natuur! Zowel voor kinderen als volwassenen een echte aanrader voor een leerzame en leuke dag!!!! NIEUW !!! Een parcours van 200 m in de toppen van de bomen. Houten loopbruggen leiden je tussen de boomkruinen op verkenning in de dierenwereld. Ga mee op ontdekkingstocht met Canopée en Robin langs thematische hutten, interactieve modules en observatiezones.

Het park Chlorophylle ligt in één van de mooiste bosmassieven van de Ardennen, op enkele minuten van de Baraque Fraiture en van de vallei van de Ourthe. Een spectaculair parcours van twee kilometer door het park laat je de 1001 geheimen van het woud ontdekken. In het domein van 9 ha. bevindt zich een immense speeltuin, een loopbrug op meer dan 15m hoogte door de toppen van de bomen, een adventure parcours, reuzeninsecten en meer dan 30 spelletjes om de natuur te ontdekken. Touwenparcours, boomhutten, scheve toren van 10m met 2 glijbanen van 26 m.! In het onthaalpaviljoen kan je uitrusten en op het palenterras kan je genieten van het mooie landschap. Ook voor wandelaars is dit een paradijs met rustige paadjes doorheen een honderdtal hectares ongerepte bossen.Pas op: Het park zal gesloten zijn op 10/10, 18/10 et 08/11

Beperkingen :

Toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit , Huisdieren niet toegelaten

Home :

Onthaal in het Frans, Onthaal in het Nederlands, Onthaal in het Engels, Onthaal in het Duits

Ontdekkingscentrum :

Dochamps

Voorzieningen :

Restaurant, Vestiaire, Speeltuin, Souvenirswinkel, Wifi, Parking

Betalingswijze :

  • American Express
  • MasterCard
  • Maestro
  • Bancontact
  • Visa

Activiteit voor individuele personen

Bezoek aan het Park Chlorophylle en zijn speeltuin

Bos- en recreatiepark, in het hart van de Ardennen
Op het avontuurlijk parcours in het bospark van 9 ha bevinden zich 30 speelzones voor families en groepen. Touwenparcours, houten toren tot in de boomtoppen en glijbanen. Interessante fauna en flora. Honden zijn niet toegelaten in het park.

Diensten

Rondleiding op afspraak
Vrij bezoek
Rondleiding FR
Rondleiding NL
Rondleiding EN
Rondleiding DE
Informatiebord in het Frans
Informatiebord in het Nederlands
Informatiebord in het Engels
Informatiebord in het Duits

CIRKWI

Formulier bevestigt op :2020

Openingsuren

Agenda van de plaats

Contact

Tel : +32(0)84 37 87 74

Data & uur

Van 01 apr tot 15 mei van 10u tot 17u

Beperkingen

Huisdieren niet toegelaten

Activiteit voor groepen

Rondleiding

In dit domein van 9 ha kunt u de wereld van het bos ontdekken op een originele manier. Educatief pad van 2 km, prachtige loopbrug op meer dan 15m hoogte door de toppen van de bomen, touwenparcours van 60 meter, meer dan 30 spelletjes om de natuur te ontdekken, scheve toren en glijbanen. Reuzegrote houten speeltuin met "het bos" als thema.Een gediplomeerde natuurgids laat uw groep de unieke wereld van het Ardense bos ontdekken, doorheen dit grote natuurdomein, dat zowel pedagogisch als ludiek is en vol verrassingen zit!
Een originele manier om de wereld van het bos te ontdekken in een domein van 9 ha.Educatief pad van 2 km, prachtige loopbrug tussen de boomtoppen,touwenparcours van 60 meter, scheve toren en glijbanen, 27houten attracties, verschillende speel- en ontdekkingsplaatsen. Houten speeltuin met "het bos" als thema.Het bezoek begint met een diavoorstelling van 10 min. die de toeristische bezienswaardigheden van de streek toont. Twee interactieve panelen bevatten spelletjes en interessante informatie over de fauna en flora van onze bossen.Animatie door een gediplomeerde natuurgids, te reserveren, voor groepen van maximaal 30 personen: 25 € voor een bezoek van ongeveer 2 uur. Meerdere groepen mogelijk (toerbeurten).
Duur van de activiteit :minimum 120Min

Home

Onthaal in het Frans, Onthaal in het Nederlands, Onthaal in het Engels, Onthaal in het Duits, Onthaal in andere taal

Capaciteit

Groep min. pers. :20
Groep max. pers. :30/guide

Diensten

Rondleiding op afspraak
Rondleiding FR
Rondleiding NL
Rondleiding EN
Rondleiding DE

Diensten_GROUPES

Groepsbezoek op afspraak

Beperkingen

Toegankelijk voor wandelwagens

CIRKWI

Formulier bevestigt op :2020

Openingsuren

moteur de recherche Caravelis - informations touristiques SITA