Terug

Aqua l'O - Thermaal centrum

Houffalize

Een paradijs voor zwemliefhebbers! Het thermaal centrum Aqua l'O biedt een groot recreatief zwembad van 25 m dat garant staat voor amusement.

Aqua l'O heeft een groot recreatief zwembad van 25 m met reuzeglijbaan, watervalletje, jacuzzi met bubbelbad en hydrojetmassage. Voor de kleintjes is er een verwarmd kleiner zwembad en een plonsbad met leuke fonteintjes. De onderwaterverlichting zorgt voor een originele warme sfeer. Een tropisch tintje in een prachtige natuurlijke setting. En wilt u eens echt ontspannen? Probeer dan het balneobad (36-38°) met hammam en sauna, of de fitness-apparaten in de speciaal ingericht fitnesszaal. Badmuts is verplicht. Te koop bij de balie van het hotel Ol Fosse d'Outh of bij de badmeester.

Beperkingen :

Huisdieren niet toegelaten

Voorzieningen :

Douche, Parking

Diensten :

Materiaalverhuur

Activiteit voor individuele personen

Zich herbronnen in Aqua l'O

Openingsuren

Service

Covid-19 : preventievoorschriften bij thermaal centrum Aqua l'O

Voorzorgsmaatregelen en reserveringsmaatregelen:- Reserveren verplicht via het Clubplanner-platform (QR-code)- Toegang tot het bad beperkt tot 55 minuten (opening stipt op het uur en sluiting 10 minuten later)- Kleedhokjes: wacht tot een personeelslid u een gedesinfecteerde cabine aanwijst, 1 € te voorzien voor de locker.- De cabines en kluisjes worden na elk gebruik gedesinfecteerd.- Verplichte douche en voetenbad - Circuit in -en uit het zwembad- social distancing van 1,50 m- Respecteer de instructies van de badmeester
Onlne reservatie
hydroalcoholische handgel
Mondmasker verplicht
Parcours van het bezoek
Specfieke openingsuren
moteur de recherche Caravelis - informations touristiques SITA