Terug

Sportcentrum ADEPS Lès Deûs Oûtes

Engreux

In het hart van de bosrijke Ardennen, aan de oevers van het stuwmeer van Nisramont, ligt het sportcomplex van ADEPS, uitgestrekt over 80 ha. op een soort schiereiland. Ver van de vervuiling en de drukte van de stad, kun je hier naar harte lust sporten en ontspannen.

ACTIVITEITEN SECTORa) Sportstages (intern en extern) tijdens de schoolvakanties.b) Pedagogische- en sportieve verblijven tijdens het schooljaar.Sportieve weekenden (alleen voor groepen). a) De gebouwen:- vier paviljoens van 10 kamers met 3 bedden. De paviljoens zitten aan elkaar vast. 60% van de kamers hebben uitzicht op het meer.- een self-service restaurant met capaciteit voor 150 personen.- een algemene ruimte met open haard.- een mezzanine, te gebruiken als vergader- of ontspanningszaal.- 3 grote klassen (30 lln) en een kleine (20 lln)- een eerstehulppost.- een administratieve vleugel met ontvangsthal.b) De sportinstallaties:Overdekt:- een polyvalente zaal (volley, basket, unihockey...)- een zaal met compartimenten (conditietraining - trampoline - hoogspringen - tafeltennis)- kleine boogschietzaal- klimzaalBuiten:- Meer van Nisramont- MTB parcours- 6 tennisvelden (verlicht)- 1 fietstrial circuit- 1 crossfietscircuit- vita-parcours- 1 grasveld (base-ball - swinggolf...)OPENINGSURENHet centrum is het gehele jaar open

Activiteit voor individuele personen

Tennis

6 tennisbanen in open lucht.

Klimmen

In het hart van de bosrijke Ardennen, aan de oevers van het stuwmeer van Nisramont, ligt het sportcomplex van ADEPS, uitgestrekt over 80 ha. op een soort schiereiland. Ver van de vervuiling en de drukte van de stad, kun je hier naar harte lust sporten en ontspannen. ACTIVITEITEN SECTORa) Sportstages (intern en extern) tijdens de schoolvakanties.b) Pedagogische- en sportieve verblijven tijdens het schooljaar.

Tafeltennis

Boogschieten

moteur de recherche Caravelis - informations touristiques SITA