Terug

Sportcentrum ADEPS Lès Deûs Oûtes

Engreux

In het hart van de bosrijke Ardennen, aan de oevers van het stuwmeer van Nisramont, ligt het sportcomplex van ADEPS, uitgestrekt over 80 ha. op een soort schiereiland. Ver van de vervuiling en de drukte van de stad, kun je hier naar harte lust sporten en ontspannen.

ACTIVITEITEN SECTORa) Sportstages (intern en extern) tijdens de schoolvakanties.b) Pedagogische- en sportieve verblijven tijdens het schooljaar.Sportieve weekenden (alleen voor groepen). a) De gebouwen:- vier paviljoens van 10 kamers met 3 bedden. De paviljoens zitten aan elkaar vast. 60% van de kamers hebben uitzicht op het meer.- een self-service restaurant met capaciteit voor 150 personen.- een algemene ruimte met open haard.- een mezzanine, te gebruiken als vergader- of ontspanningszaal.- 3 grote klassen (30 lln) en een kleine (20 lln)- een eerstehulppost.- een administratieve vleugel met ontvangsthal.b) De sportinstallaties:Overdekt:- een polyvalente zaal (volley, basket, unihockey...)- een zaal met compartimenten (conditietraining - trampoline - hoogspringen - tafeltennis)- kleine boogschietzaal- klimzaalBuiten:- Meer van Nisramont- MTB parcours- 6 tennisvelden (verlicht)- 1 fietstrial circuit- 1 crossfietscircuit- vita-parcours- 1 grasveld (base-ball - swinggolf...)OPENINGSURENHet centrum is het gehele jaar open

Activiteit voor individuele personen

Tennis

6 tennisbanen in open lucht.

Klimmen

In het hart van de bosrijke Ardennen, aan de oevers van het stuwmeer van Nisramont, ligt het sportcomplex van ADEPS, uitgestrekt over 80 ha. op een soort schiereiland. Ver van de vervuiling en de drukte van de stad, kun je hier naar harte lust sporten en ontspannen. ACTIVITEITEN SECTORa) Sportstages (intern en extern) tijdens de schoolvakanties.b) Pedagogische- en sportieve verblijven tijdens het schooljaar.

Tafeltennis

Boogschieten

Agenda van de plaats

Houffaraid

Contact

De 4de editie van de HouffaRaid zal plaatsvinden in Engreux (Houffalize). Neem deel in duo of solo! Het evenement bestaat uit een 25 km (950m +) MTB Tour met 8 hellingen, gevolgd door 2km kajak tegen de stroom op, gevolgd door een 13 km (590m +) trailrunning rond de dam. Na deze race, keert u terug naar de kajaks voor 2km met de stroom mee. Nog een laatste ATB lus: 14km (450m +) om te eindigen met een frisse duik om de rivier over te steken !Dit alles in het hart van het "Natuurpark van de twee Ourthes".

maximum 400 deelnemers

Data & uur

Op 19 sep 9u
moteur de recherche Caravelis - informations touristiques SITA